Tuinaanleg volgens uw stijl, wensen en budget

Tuinaanleg van stadstuin tot park

Een tuin aanleggen kan in heel veel stijlen, van klassiek tot modern. Van een strakke minimalistische tuin, tot een heel weelderige tuin. Wij proberen altijd een tuin aan te leggen die past bij de omgeving. Een tuin moet een geheel vormen met uw woning en met de nabije omgeving. Op deze manier creëer je een tuin in evenwicht. Een evenwicht naar kleur en smaak.

Uw tuin leeft en ziet er elk seizoen anders uit. De juiste tuinaanleg zorgt ervoor dat je het hele jaar door geniet van je eigen stukje natuur. Een tuin is een plek waar je graag in vertoeft of wat een mooi uitzicht geeft en je een "feelgood" gevoel geeft. Dat is de passie en de missie waar wij voor gaan.

Grondwerken

Voor een mooie tuin heb je een goede grond nodig waar water door kan sijpelen en de nodige lucht.

Uw tuin groeit

Alles groeit in uw tuin, en alles groeit op zijn tempo. Bomen groeien hoog in uw tuin.

De grond egaliseren

Uw gazon neemt meestal de meeste oppervlakte in. Daarom egaliseren wij uw grond.

Zoveel soorten van tuinen en tuinaanleg

Stadstuinen zijn trendy

Stadstuinen moeten knus en visueel zijn. Op een beperkte oppervlakte een stukje natuurgevoel. De keuze van de beplanting is primordiaal. Vele stadstuinen hebben heel wat schaduw. Wij van Tuinwerken & Tuinonderhoud, zorgen voor een gezellige stadstuin die onderhoudsvriendelijk is.

U kan een thuinthema kiezen

Ons land heeft een tuincultuur, maar wenst u liever een Franse, Engelse of Italiaanse stijl,.... of een Japanse tuin? Er zijn vandaag heel veel zaken mogelijk om uw tuin aan te leggen. Inspiratie vindt u voldoende in de vaktijdschriften, maar ook wij zullen u graag adviseren bij uw keuze.

Landelijke of klassieke tuin

Dit is de klassieke tuin "op den buiten" mooi landelijk met beplanting en bloemen van bij ons. Een landelijke tuin gaat volledig op in de natuurlijke omgeving. Wij werken dan met rustige kleuren. Een vijver of een poel past perfect bij een klassieke tuin indien u de plaats heeft.

Moderne tuinen

Moderne tuinen die strak zijn worden meestal gekozen door jongere generaties. Een tuin die mooi oogt maar met minder onderhoud. Een tuin waar men buiten kan leven met een groot terras. Dikwijls met integratie van een buitenekeuken en loungehoek, met zwemvijver of zwembad.

U bent van plan om een tuin te laten aanleggen? U bent slechts één aanvraag verwijderd van een vrijblijvende offerte!

Tuinaanleg in vele vormen en stijlen