Haag snoeien periodiek of eenmalig alle type hagen

Haag snoeien

Uw haag snoeien laat u best periodiek doen, d.w.z. dat wij op vaste tijdsintervallen uw hagen komen onderhouden. De tijdstippen zijn afhankelijk van het seizoen en het type haag. Eenmalig kan natuurlijk ook.

Uw haag moet altijd mooi staan. Een mooie haag is een volgegroeide haag die regelmatig wordt gesnoeid. Dit vereist kennis van de juiste snoeitechnieken, onderhoud op het juiste moment en met het adequate materiaal.

Top service

Wij scheren uw haag met passie. Wij zorgen dat uw haag de vorm (ver)krijgt die u wenst.

Proper werk

Het snoeien geeft groenafval. Uw hof wordt volledig opgeruimd en netjes in orde gebracht.

Ecologisch

Wij houden van de natuur. Wij werken met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

Haag snoei diensten

Meststoffen en water

Na een snoeibeurt kunnen wij uw haag extra organische mest geven zodat uw haag er weer stralend uitziet. Een goede bemesting zorgt voor een betere weerstand tegen plagen. Samen daarmee blijft uw haag een plant die water nodig heeft.

Het nodige tuinmateriaal

Hagen kunnen laag bij de grond zijn of op hoogte. Wij brengen al het nodige materiaal mee. Haagscharen manueel en elektrisch. In de hoogte werken we met ladders of rolsteigers. Wij zorgen altijd dat we op de juiste hoogte staan om uw haag recht te snoeien.

Klimop en onkruid verwijderen

De natuur zoekt altijd zijn weg. Onkruid steekt regematig de kop op. Wij ontdoen uw haag van alle onkruid. Ook als er een andere plant in groeit, wordt deze verwijderd. Klimop is nog zo'n veel voorkomende parasiet, ook deze wordt vakkundig verwjderd.

Onderhoud buiten het seizoen

Naargelang het type haag kan deze zijn bladeren verliezen. Wij komen dat opruimen. In de winter zie je veel beter waar er aan de haag moet worden gewerkt. Wij kunnen daarom steunstokken plaatsen om de haag naar zijn vorm te laten (toe)groeien.

Uw haag laten snoeien in perfecte vorm? U bent slechts één aanvraag verwijderd!

Enkele van onze realisaties