Periodiek tuinonderhoud Volgens afgesproken tijdsintervallen Voor een tuin in topvorm

Uw tuinspecialist voor een perfect ogende tuin

Periodiek onderhoud van uw tuin

Elke tuin vraagt om onderhoud. De natuur staat nooit stil! Uw tuin, hof, voetbalveld, ... alles wat buiten groeit en bloeit heeft onderhoud nodig. U ziet heel graag uw tuin, u geniet van uw tuin maar het onderhoud vergt teveel van uw tijd. Dan kan je best beroep doen op onze tuinmannen.

Periodiek tuinonderhoud is een vorm van onderhoudscontract voor al de tuinwerken. Nu wij horen niet graag het woord contract, wij spreken liever van een tuinabonnement waar wij op de juiste tijdstippen uw hof picobello in orde maken.

Top service

Wij laten uw tuin weer stralen.

Perfecte afwerking

Het werk wordt vlot maar precies uitgevoerd.

Respect voor de natuur

Wij snoeien om uw tuin te herstellen.

Tuinonderhoud onze diensten

Onderhoud van het gazon

Kort maaien van het gazon op de gewenste hoogte. Onkruid of andere planten, bloemen verwijderen uit het gazon. Verticuteren.

Bestrijding van onkruid

Onkruid bestrijding op een milieuvriendelijke wijze. Uitdoen van vreemde gewassen, planten en stengels. Bestrijden van ziektes.

Snoeien van hagen en struiken

Het snoeien van hagen en struiken in de juiste vorm. Buxus- en taxushagen. Het snoeien van bomen, van overhellende takken bij de buren.

Aanplanten en verwijderen

Het aanplanten of verplanten van struiken en hagen. Dit vraagt specifieke opvolging zodat uw struik of haag terug "in de bodem pakt".

Hoe werkt het?

Met een periodiek onderhoud sluit je een seizoensabonnement af voor je tuin. Onze tuiniers komen dan 1 keer per maand of per kwartaal langs. Doordat wij meerdere keren terugkomen is een periodiek onderhoud goedkoper dan een individueel onderhoud. Als uitgangspunt wordt steeds gekeken naar het te realiseren tuinwerk, het materiaal en producten, en het aantal werkuren per beurt.

Ervaring

Wij werken met ervaren tuinmannen en tuinvrouwen.

Buitenwerken

Periodieke buitenwerken, zoals uw oprit proper maken doen wij ook.

Eigen materiaal

Wij beschikken over het juiste en professioneel materiaal voor alle werken.

Proper werken

Wij werken proper af. Netjes afgewerkt betekent direct genieten van uw tuin.